Tuesday, 17 February 2015

St Valentin weekend at the Chateau

On St Valentines night at Chateau du Puits es Pratx Lily made biscuit hearts and chocolates for each guest. Music was provided by the L’Es Pratx Trio and a romantic, cosy, gourmet evening was enjoyed by one and all.

Pour la soirée St Valentin au Chateau du Puits es Pratx, Lily a confectionné des  biscuits en forme de  coeurs et des chocolats pour chacun des clients. L'animation musicale fut  le Trio de L'Es Pratx  et la soirée gourmet romantique et chaleureuse a été apprécié de tous.



From Thursday to Sunday over the St Valentines weekend at Chateau du Puits es Pratx we served a variety of ‘mis en bouche.’ Little dishes packed full of flavour with cauliflower velouté, asparagus, parmesan crisps, foies gras terrine and smoked beef, rolled and stuffed with horseradish.

Du jeudi au dimanche jusqu'au week-end St Valentin, au Chateau du Puits es  Pratx , nous avons servi une grande variété de "Mise en bouche". Plats mignardises  savoureux tels que: velouté de chou-fleur , asperges,  chips de parmesan,terrine de foie gras, boeuf fumé, raifort roulé et farci.



At Chateau du Puits es Pratx we love our seafood. This Valentine’s weekend we served a lime based ‘ceviche’ with Gambas, mussels, octopus, calamari and baby shrimp. We also served smoked raw halibut stuffed with coriander cream and caviar….just for a little taste of heaven!

Au Chateau du Puits es Pratx , nous aimons nos fruits de mer. Pour la Saint-Valentin, nous avons élaboré un tilleul de 'ceviche' agrémentant gambas, moules, poulpes, calmars et petites crevettes . Nous avons également servi du flétan fumé farci à la crème de coriandre et de caviar ... .juste une touche de paradis!


Every night over the St Valentines weekend at Chateau du Puits es Pratx we offered a variety of different dishes from a rouloux of chicken breast stuffed with sundried tomatoes, ricotta and spinach, succulent filet of beef slowly marinated in oriental spices and then seared on the grill and Pintade wrapped in Serrano ham and filled with cream cheese and garlic.

Jusqu'au week-end de la St Valentin, au  Chateau du Puits es Pratx , nous avons offert une variété de plats, roulé de filet de volaille farci aux tomates séchées, ricotta et  épinards, succulent filet de bœuf préalablement mariné dans des épices orientales puis  grillé, wrapp de pintade  au jambon Serrano farci au fromage et à  l'ail.




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